Network Not Working After WinpkFilter Install + Restart

Home Forums Discussions Support Portal Network Not Working After WinpkFilter Install + Restart

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Vadim Smirnov 7 years, 11 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #5313

    TripShock
    Participant

    Hi,

    I installed WinpkFilter, and everything was working fine, I wrote some code using its API, browsed the net, etc. But after I restarted my computer, my networks were no longer working. I had to disable the WinpkFilter service from network connection settings in order to get it working. Why is this?

    I’m using Windows 7 x64.

    A thought: Before installing WinpkFilter, i disabled driver signing enforcement (F8 menu). When I restarted my computer I didn’t do that. Do you think it’s because of that? Maybe the network could not initialize because the WinpkFilter driver was not loading.

    #6865

    Vadim Smirnov
    Moderator

    A thought: Before installing WinpkFilter, i disabled driver signing enforcement (F8 menu). When I restarted my computer I didn’t do that. Do you think it’s because of that? Maybe the network could not initialize because the WinpkFilter driver was not loading.

    Yes, thats right. WinpkFilter driver is not signed and to get it working on x64 you have to load with disabled driver signing enforcement each time.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.