listadapters.exe doesnt work…

Home Forums Discussions Support Portal listadapters.exe doesnt work…

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Vadim Smirnov 10 years, 3 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #5126

    Terramoto
    Participant

    C:ProgramasWinpkFilter Frameworkbin>ListAdapters.exe
    The following network interfaces are available to MSTCP:

    Current system wide MTU decrement = 0

    Default adapter startup mode = 0x0
    C:ProgramasWinpkFilter Frameworkbin>

    what should i do? thanks

    Edit:
    sorry for the double post.

    #6418

    Vadim Smirnov
    Moderator

    What operating system do you have? Have you rebooted after installation?

    #6419

    Terramoto
    Participant

    Xp Sp2, yes i rebooted after the installation…and edited the reg’s files according to the installation in the help file.

    #6420

    Vadim Smirnov
    Moderator

    Xp Sp2, yes i rebooted after the installation…and edited the reg’s files according to the installation in the help file.

    Installer creates required registry entries itself and you don’t have to manually edit anything. The instructions are given for those who create their own installer which includes WinpkFilter. So may be editing the registry caused the observed behavior.

    Another possible reason is installed third-party firewall/VPN/NAT software.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.